NL France FR  

What's in the news?

What's in the news?

Gratis Proeftoegang

Ervaar zelf, gratis en vrijblijvend, waarom Creditsafe de meest gebruikte aanbieder is op de markt

Ontdek onze pakketten

Handelsinformatie in drie kant-en-klare oplossingen.

Ontdek onze pakketten


Het laatste nieuws over Creditsafe?

Dat vindt u hier

Creditsafe introduceert lead management tool

Dinsdag 27 Januari 2017 — Leverancier van handelsinformatie Creditsafe Belgium N.V. (Brussel) lanceert met Sales Joe een nieuwe lead management tool, uniek in zijn soort. Dat gebeurt door de (financiële) bedrijfsinformatie van Creditsafe te koppelen met de dagelijkse commerciële activiteiten van een bedrijf. - See more at: https://www.dvo.be/artikel/55514-creditsafe-introduceert-lead-management-tool/#sthash.XRWnkr6w.dpuf

Meer informatie »

Creditsafe vergroot wereldwijd bereik in Azië - Opening Japan

Dinsdag 20 september 2016 — Creditsafe, ’s werelds meest gebruikte verstrekker van online krediet- en bedrijfsinformatie, maakt vandaag de opening van haar eerste kantoor in Azië bekend. Creditsafe opent het 18e kantoor van het bedrijf in Japan, met hoofdkantoor in Tokyo en de operationele leiding vanuit Fukuoka.

Meer informatie »

Creditsafe verbetert internationaal bereik door dienstenpakket uit te breiden in 18 nieuwe landen

Maandag 5 september 2016 — Creditsafe, ’s werelds meest gebruikte verstrekker van online krediet- en bedrijfsinformatie, kondigt een verdere uitbreiding van zijn internationaal bereik aan. Klanten hebben nu onmiddellijk toegang tot online krediet- en bedrijfsinformatie in 18 bijkomende landen, waaronder Afghanistan, Cambodja, IJsland, Laos, Maleisië, Myanmar, Thailand, Vietnam en Wit-Rusland. Heel wat Belgische bedrijven doen aan internationale export. Deze uitbreiding betekent dan ook een boost voor de Belgische bedrijven die de financiële en commerciële mogelijkheden van hun zakenrelaties wensen te onderzoeken. Dankzij deze uitbreiding biedt Creditsafe nu informatie aan over meer dan 230 miljoen bedrijven wereldwijd.

Meer informatie »

Creditsafe lanceert compliance tool om witwassen en financiering van terrorisme te voorkomen

Vrijdag 1 juli 2016 — Creditsafe, 's werelds meest gebruikte verstrekker van online krediet- en bedrijfsinformatie, lanceert Creditsafe Compliance Search. Met die nieuwe tool kunnen ondernemers snel en gemakkelijk informatie vinden over de Ultimate Beneficial Owner (UBO) van bedrijven in binnen- en buitenland om aan de 'Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme' te voldoen.

Meer informatie »

Creditsafe breidt dienstenpakket uit in 11 nieuwe landen

Woensdag 15 juni 2016 — Creditsafe, 's werelds meest gebruikte verstrekker van online krediet- en bedrijfsinformatie, kondigt aan dat het haar dienstenpakket uitbreidt in 11 nieuwe landen. De kredietinformatie van Creditsafe is vanaf nu ook beschikbaar voor bedrijven in Australië, Bangladesh, India, Mexico, Nepal, Pakistan, Rusland, Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan en China. In totaal biedt Creditsafe nu meer dan 190 miljoen handelsinformatierapporten online aan in 52 landen.

Meer informatie »

Creditsafe neemt Credit Consult over

Brussel, 02 mei 2014 – Creditsafe, internationale verstrekker van kredietinformatie, verwerft familiebedrijf Credit Consult, een gevestigde waarde op de Belgische handelsinformatiemarkt. Deze overname kadert in de groeistrategie en lange termijnvisie van Creditsafe om Belgische bedrijven onbeperkt en tegen een lage prijs kwaliteitsvolle handelsinformatierapporten aan te bieden en op die manier bij te dragen tot een meer transparante economie.

Meer informatie »


Meer informatie? Bel +32 (0)2 481 88 60 of e-mail naar info@creditsafe.be

Internationaal

Werkt u internationaal? Dan zit u bij Creditsafe zeker en vast goed!

240 miljoen bedrijfsrapporten online over heel de wereld 

Internationaal

3D Ledger

Know More: Welke openstaande facturen dreigen niet betaald te gaan worden?

Bepaal uw risico's a.d.v. de Creditsafe scores en limieten, en pas uw collections-strategie aan waar nodig.

3D Ledger

Prospects

Op zoek naar nieuwe

kredietwaardige klanten?

Prospects