NL France FR  

Collection Attorneys Europe

Collection Attorneys Europe

Ontdek onze pakketten

Handelsinformatie in drie kant-en-klare oplossingen.

Ontdek onze pakketten


Uw partner voor incasso

Collection Attorneys Europe is een toonaangevend en uniek internationaal collections platform gewijd aan commerciële incasso op een NO CURE NO PAY basis, voor geschillen zowel in een juridisch als in een pre-juridisch stadium.

Gevestigd in België, het hart van Europa, bundelt deze partner een zeer gemotiveerd team van professionals en krachten met een wereldwijd netwerk van incasso agenten, advocaten en gerechtsdeurwaarders die met hun expertise hun dagelijkse activiteiten ondersteunen.

 

"Buitenlandse klanten en expediteurs beschouwen CAE als een one-stop-shop voor hun commerciële vorderingen. We nemen onmiddellijke actie en altijd streven naar een zo kort mogelijke procedure met het snelst mogelijke resultaat." aldus Peter Libaers, zaakvoerder CAE.

Collection Attorneys Europe hanteert voor elk dossier dezelfde hoge kwaliteitsnorm ongeacht het land waar de procedure gevoerd moet worden. Dit is enkel mogelijk door het vormen van allianties en partnerships met gereputeerde lokale incasso-partners.

Doorheen de jaren heeft CAE voor de meeste landen een betrouwbare en ervaren partner gevonden waarmee gunstige samenwerkingsakkoorden bedongen werden.

Europa, Noord- en Zuid Amerika, Azië, Afrika: ongeacht de maatschappelijke zetel van uw klant, kunnen we u helpen met de invordering, voor de meeste landen bovendien op NO CURE NO PAY basis. Indien er geen resultaat geboekt wordt zal u dus ook geen verdere kosten dragen.

 

 


Meer informatie? Bel +32 (0)2 481 88 60 of e-mail naar info@creditsafe.be