NL France FR  

Care&Collect

Care&Collect

3D Ledger

Share More, Know More: Welke openstaande facturen dreigen niet betaald te gaan worden?
Bepaal uw risico's a.d.v. De Creditsafe scores en limieten, en pas uw collections-strategie aan waar nodig.

3D Ledger

Ontdek onze pakketten

Handelsinformatie in drie kant-en-klare oplossingen.

Ontdek onze pakketten


LET US HANDLE THE JOB WHILE YOU GET THE CREDITS

SOFTWARE
Het is van levensbelang voor een onderneming om haar cashflow correct te kunnen inschatten en hier vervolgens de juiste acties aan te koppelen. Zo kunnen niet alleen facturen sneller betaald worden, maar ook klantenrelaties varen er wel bij.

Care & Collect biedt softwareoplossingen aan die uw debiteurenopvolging geautomatiseerd en efficiënt laten verlopen. De omvang van uw bedrijf speelt daarbij geen rol, wij hebben voor elke onderneming een oplossing op maat. Zowel voor de kleine onderneming of eenmanszaak die voldoende geholpen is met een standaardoplossing, als voor de KMO waarvoor integraties met boekhouding/ERP en andere systemen noodzakelijk zijn. Maar ook de multinational die nood heeft aan een volledig op maat uitgestippeld creditmanagementbeleid kan bij ons terecht.

Plug & Play
Wij structureren het creditmanagementbeleid van uw organisatie en voorzien een gepersonaliseerde softwareoplossing. Ons team legt zodoende de basis van een efficiënt debiteurenbeheer voor uw onderneming.

Advanced
Wij voorzien uw onderneming van creditmanagementsoftware en zorgen daarbij dat de nodige koppelingen met uw boekhouding en eender welke andere ERP-systemen gemaakt worden. Zo kunt u alle informatie op één platform raadplegen, beheren en inzetten.

Ultimate
Wij zorgen voor een doorgedreven analyse van uw huidige creditmanagementbeleid. Op basis hiervan tekenen we het ideale traject uit voor uw onderneming en implementeren we dit in een softwareoplossing op maat. Het resultaat hiervan is een debiteurenbeheer dat exact is afgestemd op uw bedrijfsprocessen.

Receivables Management Outsourcing
Met onze RMO-oplossing nemen wij de opvolging van uw debiteuren over op onze locatie en dit in uw naam en voor uw rekening. U geniet van een op maat gecreëerd incassotraject waarbij Care & Collect nooit vermeld wordt, wij blijven steeds op de achtergrond. De gelden worden rechtstreeks op uw rekening gestort door de debiteur.

Het volledige invorderingstraject bestaat uit 3 fasen, in te zetten volgens uw noden en wensen. Care & Collect staat immers voor flexibiliteit, maatwerk, advies, volledigheid en continuïteit.

  1. Fase 1 - Van factuurdatum tot vervaldag factuur
    Wacht niet tot de vervaldag van uw facturen om actie te ondernemen op uw debiteurenportefeuille. In de periode tussen factuurdatum en vervaldag kan zeer nuttig en effectief werk verricht worden op uw debiteurenbestand. Werk dat tal van voordelen biedt en een groot effect kan hebben in een latere fase van uw invordertraject

  2. Fase 2 - Van vervaldag factuur tot gerechtelijke fase
    Uw factuur is vervallen, maar blijft onbetaald. Hoog tijd voor actie! Onze RMO-oplossing biedt een volledig op maat gecreëerd incassotraject aan, afgestemd op uw specifieke wensen. U bepaalt de te ondernemen acties, gebruikte toon en de te respecteren termijnen. In samenspraak met u stellen we het meest performante traject samen. Hoe sneller de invordering start, hoe beter het resultaat en hoe effectiever het te volgen incassotraject.

  3. Fase 3 - Gerechtelijke fase
    Ook indien uw debiteur niet minnelijk kan worden overtuigd om tot betaling over te gaan, blijven wij uw partner. Care & Collect blijft uw centrale aanspreekpunt en stuurt de gerechtsdeurwaarder en advocaat aan in uw naam en voor uw rekening. Wij verzorgen de continuïteit van het incasso traject en zorgen ervoor dat onze juridische partners over volledige en correcte dossiers beschikken.

 

 


Meer informatie? Bel +32 (0)2 481 88 60 of e-mail naar info@creditsafe.be