NL France FR  

Data Integratie

Data Integratie

Ontdek onze pakketten

Handelsinformatie in drie kant-en-klare oplossingen.

Ontdek onze pakketten


Integreer Creditsafe in het DNA van uw bedrijf

Uw software gelinkt aan de Creditsafe bedrijvendatabase voor de meest actuele bedrijfsinformatie van 240 miljoen bedrijven uit meer dan 70 landen. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de financiële situatie van al uw klanten, leveranciers, prospects en concurrenten in 1 oogopslag.

CREDITSAFE INTEGREREN IN UW DATABASE
Database Management is het integreren en configureren van data en databases tot één zuiver bestand van hoge kwaliteit.
Door het beschikbaar maken van accurate, betrouwbare en consistente informatie in alle bedrijfssystemen kan tijd en geld worden bespaard.

De Creditsafe integratie geeft u een totaal overzicht van de data, creëert een kosteneffectieve verwerking en ontwikkelt efficiënte processen die u en uw afdelingen toelaten om onder meer:

 • Automatische kredietbeslissingen te maken
 • Verrijken van kredietscores en kredietlimieten
 • Verrijken van klanten en prospects gegevens
 • Verifiëren van adresgegevens
 • Verifiëren van beslissingsbevoegden

Onze geïntegreerde oplossingen kunnen bvb. ook de Sales en Marketing teams helpen met het identificeren van cross- en upsell mogelijkheden binnen uw bestaande klantenkring, door de database van groepsstructuren en mogelijke verbanden tussen bedrijven. Natuurlijk kan deze oplossing ook dienen om nieuwe prospects te benaderen, door de juiste adresgegevens of telefoonnummers te verkrijgen.

DATA BEREIK
Onze API biedt bijna 200 verschillende datavelden die gerelateerd zijn tot bedrijven en bestuurders, jaarrekeningen, aandeelhouders, werknemers, dochterondernemingen en kredietrisico-informatie, waaronder:

 • Geregistreerde bedrijfsnaam
 • Geregistreerde & handelsadressen
 • Kredietscores en kredietlimieten
 • Jaarrekeningen
 • Bedrijfsleiding
 • Groepsstructuur

 

Creditsafe in Exact

Integratie van de Creditsafe bedrijvendatabase in Exact is een veilige manier van zakendoen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven.

Exact

Meer informatie »

 

Creditsafe in Microsoft Dynamics

Integratie van de Creditsafe bedrijvendatabase in Microsoft Dynamics NAV is een veilige manier van zakendoen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven.

Microsoft Dynamics Logo

Meer informatie »

 

Creditsafe in Salesforce

Meer omzet en minder zorgen met de integratie van de Creditsafe bedrijvendatabase in Salesforce. Salesforce is gebruiksvriendelijke software applicatie.

Salesforce

Meer informatie »

 

Creditsafe in D-basics

De Creditsafe bedrijvendatabase kan compleet geïntegreerd worden in d-basics. Met één druk op de knop worden de gegevens van uw zakenrelaties bijgewerkt.

Dbasics

Meer informatie »

 

Creditsafe in Care&Collect

Care & Collect biedt u de unieke combinatie van software en de inzetbaarheid van experts die volledig of voor een deel uw debiteurenbeheer kunnen overnemen. De Creditsafe bedrijvendatabase kan compleet geïntegreerd worden in Care&Collect. Met één druk op de knop worden de gegevens van uw zakenrelaties bijgewerkt.

Meer informatie »

Creditsafe in SAP

In samenwerking met SOPLEX GmbH heeft SAP de veilige Creditsafe Connect-interface ontwikkeld. Hiermee wordt de Creditsafe bedrijvendatabase volledig geïntegreerd in SAP.

Sap

Meer informatie »

 

Creditsafe Webservice

Direct koppelen met uw eigen systeem? Of bent u van plan de data op een andere manier te gebruiken? Wij bieden de oplossing.

Dna

Meer informatie »

 

Creditsafe in Credittools

Met de jarenlange ervaring van Credit Tools heeft Creditsafe een koppeling ontwikkeld om de Creditsafe bedrijvendatabase te integreren in uw software.

Credittools

Meer informatie »

 

Creditsafe in iController

iController levert expertise, kennis en een allesomvattende applicatie voor debiteurenbeheer aan meer dan 200 klanten door heel Europa

 

 Meer informatie » 


Meer informatie? Bel +32 (0)2 481 88 60 of e-mail naar info@creditsafe.be

Internationaal

Werkt u internationaal? Dan zit u bij Creditsafe zeker en vast goed!

240 miljoen bedrijfsrapporten online over heel de wereld 

Internationaal

3D Ledger

Know More: Welke openstaande facturen dreigen niet betaald te gaan worden?

Bepaal uw risico's a.d.v. de Creditsafe scores en limieten, en pas uw collections-strategie aan waar nodig.

3D Ledger

Prospects

Op zoek naar nieuwe

kredietwaardige klanten?

Prospects